Oд денес 01.10.2017 година веб апликацијата „Информирај се, биди активен, гласај!“ е ОТВОРЕНА за ГЛАСАЊЕ! Веб апликацијата Ви овозможува да се информирате за програмите на кандидатите за градоначалници од Вашата општина и да гласате за програма која е најблиска до Вашите интереси. ВИДЕО
НАГОРЕ