НОВОСТИ И АКТИВНОСТИ

Бидете во тек со нашите последни новости и активности

Tagged under: ,
КОЈ БЕШЕ ТРЕНДОТ НА ДЕЗИНФОРМАЦИИ, ЛАЖНИ ВЕСТИ, НАПАДИ НА НОВИНАРИ И ГОВОР НА ОМРАЗА ВО НОВОТО ИЗДАНИЕ НА DETECTING DISINFO? Прочитајте во нашиот Извештај бр.8 Неделна анализа за период 04 мај – 10 мај 2020г.
Tagged under: , , ,
Како влијае пандемијата врз животот на жените и девојките? Кои се нивните потреби, обврски, навики и каков е нивниот животен стил? Со какви проблеми и предизвици тие се соочуваат откако се рашири вирусната пандемија КОВИД – 19? За да добиеме јасна слика за состојбата на жените во време на пандемијата НЕКСУС Граѓански концепт спроведе анкета
Tagged under: ,
НАГОРЕ