НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

ПРЕД
СЛЕД

Сакате да добивате известувања за нашите активности?

БИДЕТЕ ВО ТЕК

Претплатете се и добивајте известувања за сите наши најнови активности.

ИЗВЕСТУВАЊЕ Во врска со повикот број 17/2020 за ангажирање на експерт/ка за анализа и подготовка на текстовисценарија за изработка на едукативни видеа, ве известуваме дека рокот за поднесување на понуда по повикот е продолжен до 02.10.2020 година. Повикот и проектната задача може да ги најдете на линкот подолу: Повик Проектна задача Финансиска понуда Понудите се

Нашата визија е за демократско општество со граѓански концепт, во кое граѓаните се слободни со мисла и говор и каде владеењето на правото е од централно значење за општеството во кое живееме.

НАША

МИСИЈА

Наша мисија е да создадеме концепт за враќање на демократијата во нејзиното вистинско значење и место преку слободно и активно учество на граѓаните, а особено на младите,  во процесот на креирање политики и носење на одлуки кои се од интерес на општествената заедница.

МЕДИА

    НАГОРЕ