КОЈ БЕШЕ ТРЕНДОТ НА ДЕЗИНФОРМАЦИИ, ЛАЖНИ ВЕСТИ, НАПАДИ НА НОВИНАРИ И ГОВОР НА ОМРАЗА ВО НОВОТО ИЗДАНИЕ НА DETECTING DISINFO? Прочитајте во нашиот Извештај бр.8 Неделна анализа за период 04 мај – 10 мај 2020г.
НАГОРЕ