НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

НАСТАН/СТАТИЈА/АКТИВНОСТ НАСЛОВ

ПРЕД
СЛЕД

Сакате да добивате известувања за нашите активности?

БИДЕТЕ ВО ТЕК

Претплатете се и добивајте известувања за сите наши најнови активности.

Се одржа првиот настан во заедницата насловен ЈАС СО ДРУГИТЕ ДЕЦА, ДРУГИТЕ ДЕЦА СО МЕНЕ Komuna Çair-Municipality of Cair-Општина Чаир. Детски чувства и перспективи изразени преку цртежи. Моќен начин за наставниците, родителите и локалната власт да разберат како се чувствува детето во нивната заедница. Во организација на НЕКСУС Граѓански концепт а во рамки на партнерскиот

Нашата визија е за демократско општество со граѓански концепт, во кое граѓаните се слободни со мисла и говор и каде владеењето на правото е од централно значење за општеството во кое живееме.

НАША

МИСИЈА

Наша мисија е да создадеме концепт за враќање на демократијата во нејзиното вистинско значење и место преку слободно и активно учество на граѓаните, а особено на младите,  во процесот на креирање политики и носење на одлуки кои се од интерес на општествената заедница.

МЕДИА

    НАГОРЕ